Ara 2017
Sanatta Engel Olmaz

Seminer ve Performans Etkinliği

04 Aralık 2017 Pazartesi

Katılımcılar: Yrd. Doç. Süreyya Oskay (İstanbul Üniversitesi TBMYO Cam Seramik Bölümü), R. Özgür Altun (İTÜ SBE Geleneksel Danslar Lisansüstü Programı)

Düzenleyen: Prof. Nihal Cömert

Yer: İTÜ Maçka Kampüsü, Türk Musikisi Devlet Konservatuarı, H Blok , BİSED Konser Salonu

Tarih ve saat: 04.12.2017 Pazartesi 14.30

Program tanıtımı:

Yıllardır farklı sanatsal branşlarda (seramik, tango, çini, mozaik, ebru, filografi vs) birlikte çalışıp, kimisinin sanatı meslek edinmesine yardımcı olduğumuz engelli arkadaşlarımız ile yaptığımız çalışmalar, izlediğimiz yöntemler, aldığımız sonuçlar ile ilgili birikimimizi aktaracağımız, fikir alışverişi ile belki de yeni yöntemlere yelken açacağımız "Sanatta Engel Olmaz" başlıklı seminerimiz İTÜ TMKD Bilimsel ve Sanatsal Etkinlikleri Düzenleme Kurulu bünyesinde gerçekleşecek olup okul içinden ve dışından dileyen herkesin katılımına açıktır.