imkanlar
22
Nis 2021
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü Üniversitelerin Engelli Öğrenci Birimleriyle Bir Araya Geldi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğünün, Üniversitelerin engelli öğrenci birimlerinin görüş ve önerilerinin değerlendirilmesi amacıyla düzenlediği toplantıya, Üniversitemizi ve Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğümüzü temsilen, birimimiz akademik danışmanı Doç. Dr. Göksenin İnalhan ve birim koordinatörü Çağrı Artan katılmıştır.

24.02.2021 Çarşamba günü saat 10.30-12.00 arasında planlanan; ancak yoğun katılım ve aktarımlar nedeniyle ön görüldüğü zaman aralığının yaklaşık 1 saat sonrasında sonuçlandırılan toplantının ilk bölümünde gerçekleştirilen açılış ve bilgilendirme konuşmalarının ardından geçilen katkı, görüş ve önerilerin aktarıldığı bölümde söz alan birim koordinatörü Çağrı Artan tarafından ifade edilen görüşlerin de yer aldığı Toplantı Canlı Yayını bağlantısını kullanarak içeriğe ilişkin ayrıntılara erişebilirsiniz.